tiistai 17. huhtikuuta 2018

Alkuviikon päivät liikkeessä sekä hyvä ja huono blogi! (koulutehtävä)

                                                                           Moikka!

Mietinpä tässä mitä kirjoittaisin, kun liikkeessä on selvästi hiljaisemmat ajat tällä hetkellä. Olen nyt maanantain ja tiistain vain siivoillut ja autellut muita. Voi kyllä olla että tämä hiljaisuus johtuu huonoista säistä. Ulkona sataa losottamalla, eikä ihmiset halua liikkua ulos. Varauskalenterikaan ei näytä kovin täydeltä, hyvä että on ees pari varattua aikaa.

Olen lähiaikoina tarkkaillut muiden hiusalan blogeja ja voisin linkata ja kertoa tähän parista mitkä pistivät omaan silmään.

Elikkä tämmöinen kuin http://hiusalasalo.blogspot.fi/. Blogi on Salon hiusalan tekemä ja erittäin laajaan hiusalan juttuihin perustuva. Blogissa kerrotaan koulusta (työssäoppimisesta, oppisopimuksesta, näyttötöistä, opetussuunnitemasta) , asiakastöistä, kilpailuista, tapahtumista, oppilaista, sekä koulun blogisivulla on myös linkit oppilaiden omiin blogeihin. Blogi kertoo myös hyvin mitä kouluun pääsyyn vaaditaan ja miten voi hakea. Blogi on hyvin suunniteltu sekä blogissa olevat kuvat on muokattu hyvin ja selkeästi (esim ei ole sekavia taustoja/huonoa laatua.



Sitten vertailukohde, https://hiustyttomeiju.blogspot.fi/ Blogi on hiusalan oppilaan tekemä. Blogi kertoo hänen töistään sekä koulunkäynnistään. Mielestäni blogissa voisi olla enemmän kirjoitusta ja selkeämpää tekstiä, vähemmän hymiöitä. Blogissa myös kuvat voisivat olla huolitellumpia. Muuten blogi on ihan kelpo pohja kun sitä vain vähän parantelisi.



                                                                             -Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Helteiden keskeltä!

                                                                       Moikka! Murheellisia uutisia.. Olen ollut kipeänä enkä ole päässy...